Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia LGD

W dniu 26.01.2016 odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia LGD Ziemia Zamojska. W trakcie spotkania podjęto uchwałę o zmianie Statutu Stowarzyszenia. Podczas obrad zostało zatwierdzone sprawozdanie, bilans oraz rachunek wyników Stowarzyszenia. Ponadto udzielono absolutorium dla ustępującego Zarządu za działalność w 2015 roku. W związku z upływem czteroletniej kadencji władz Stowarzyszenia w trakcie zebrania zmieniono skład poszczególnych władz. Nowym Prezesem Zarządu została Pani Dominika Witkowska. W Zarządzie Stowarzyszenia obecnie ponadto będą zasiadać: Wiesława Sieńkowska jako wiceprezes, Stanisław Sokal – wiceprezes, Andrzej Goch – skarbnik, Anna Król – sekretarz. Pozostali członkowie Zarządu to: Andrzej Kapera, Leon Bulak, Waldemar Greniuk, , Anna Głąb. W skład Komisji Rewizyjnej Stowarzyszenia wchodzą: Waldemar Raczyński jako przewodniczący komisji, Antoni Turczyn – wiceprzewodniczący, Adam Wal, Elżbieta Kuźma oraz Józef Pawliszak.

2016.04.16 - Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia LGD